Wash the tomatoes, champignons and zucchini and cut into large pieces. Peel the onion and cut into quarters of rings. Peel the garlic and chop coarsely. Wash the basil, dry and chop.
Помидоры, шампиньоны и цукини помойте и нарежьте крупными кусочками. Лук очистите и нарежьте четвертинками колец. Чеснок очистите и крупно порежьте. Базилик помойте, обсушите и нашинкуйте.
Cook fettuccine pasta according to package instructions. Cut the ham into thin strips. Grate Parmesan on a fine grater.
Пасту фетучини отварите согласно инструкции на упаковке. Ветчину порежьте тонкими полосами. Пармезан натрите на мелкой терке.
Fry the onion in olive oil until translucent, add zucchini and champignons, stir. Fry for 10 minutes. Add ham and tomatoes and stir. Fry for another 6-7 minutes.
На оливковом масле обжарьте лук до прозрачности, добавьте цукини и шампиньоны, перемешайте. Обжаривайте 10 минут. Добавьте ветчину и помидоры, перемешайте. Жарьте еще 6-7 минут.
Add chopped garlic to the pan, stir, fry for 2 minutes and pour cream over the vegetables. Add salt to taste and stir. Bring the cream with vegetables and ham to a boil and remove from heat. Cover with a lid and leave for 10 minutes.
Добавьте на сковороду измельченный чеснок, перемешайте, обжарьте 2 минуты и залейте овощи сливками. Посолите по вкусу, перемешайте. Доведите сливки с овощами и ветчиной до кипения и снимите с огня. Накройте крышкой и оставьте на 10 минут.
Serve with fettuccine pasta on a plate and top with creamy sauce with ham and vegetables. Sprinkle grated Parmesan cheese on top and garnish with basil.
Подавайте, выложив на тарелку пасту фетучини и поверх залив сливочным соусом с ветчиной и овощами. Сверху посыпьте тертым пармезаном и украсьте базиликом.