Rinse the chicken fillet. Peel and rinse onions and carrots. Peel the sweet pepper from the tail and seeds, rinse. Wash broccoli, champignons, zucchini. Peel the garlic and chop finely. Rinse the parsley and basil, dry with paper towels and chop.
Куриное филе промойте. Лук, морковь почистите, промойте. Сладкий перец очистите от хвостика и семечек, промойте. Брокколи, шампиньоны, цукини промойте. Чеснок почистите и мелко нарежьте. Петрушку, базилик промойте, обсушите бумажными полотенцами и нашинкуйте.
Cut the chicken fillet into small pieces. Cut the onion into cubes. Combine chicken and onion, pour in 70 g of oyster sauce, add a little salt, and stir. Leave for 15 minutes.
Куриное филе нарежьте небольшими кусочками. Лук нарежьте кубиками. Соедините курицу и лук, залейте 70 г устричного соуса, немного присолите, перемешайте. Оставьте на 15 минут.
Cut carrots and bell peppers into small pieces. Cut broccoli, zucchini and champignons into medium slices. Pour olive oil into a heated frying pan and place the marinated chicken slices. Fry for 10 minutes over high heat, add carrots, fry for another 4-5 minutes.
Морковь и сладкий перец нарежьте маленькими кусочками. Брокколи, цукини и шампиньоны нарежьте средними ломтиками. На разогретую сковороду налейте оливковое масло и выложите замаринованные ломтики курицы. Обжарьте 10 минут на сильном огне, добавьте морковь, жарьте еще 4-5 минут.
In a separate frying pan, fry the champignons, zucchini and bell peppers in oil for 6-7 minutes. Then add the garlic, fry for 2 minutes, pour in the remaining oyster sauce and water. Stir, simmer covered over low heat for 8-10 minutes. Combine stewed vegetables with fried chicken, sprinkle with chopped basil and parsley.
На отдельной сковороде обжарьте в масле шампиньоны, цукини и сладкий перец 6-7 минут. Затем добавьте чеснок, обжарьте 2 минуты, влейте оставшийся устричный соус и воду. Перемешайте, тушите под крышкой на небольшом огне 8-10 минут. Соедините тушеные овощи с обжаренной курицей, присыпьте измельченным базиликом и петрушкой.
Serve chicken with vegetables in oyster sauce, sprinkle with toasted sesame seeds and garnish with quail egg halves. Offer this delicious dish a glass of semi-dry white wine. Boiled rice or pasta is suitable as a side dish.
Подавайте курицу с овощами в устричном соусе, присыпав обжаренным кунжутом и украсив половинками перепелиных яиц. Предложите к этому изысканному блюду бокал белого полусухого вина. На гарнир подойдет отварной рис или макароны.