Peel the kohlrabi and apple and grate on a coarse grater or pass through a special attachment in a meat grinder. Also chop the parsley.
Кольраби и яблоко очистите и натрите на крупной терке или пропустите через специальную насадку в мясорубке. Петрушку также измельчите.
Mix grated apple and kohlrabi. In a separate bowl, whip the cream to soft peaks. Add mustard and lemon juice.
Смешайте натертое яблоко и кольраби. В отельной посуде взбейте сливки до мягких пиков. Добавьте горчицу и лимонный сок.
Transfer the apple and kohlrabi to a bowl where you will mix the salad. Next, pour in the cream and add salt and pepper to taste. Mix everything well and place in a bowl to serve.
Переложите яблоко и кольраби в миску, где буду замешивать салат. Далее вылейте сливки и добавьте соль и перец по вкусу. Все хорошо перемешайте и выкладывайте в пиалу для подачи на стол.
Transfer the salad into portioned glass bowls and serve immediately. Sprinkle with finely chopped parsley. Cut thin slices of lemon and also decorate the salad with them. This dish is ideal as an appetizer or first course.
Салат переложите в порционные стеклянные пиалы и подайте сразу на стол. Посыпьте мелко нарезанной петрушкой. Нарежьте тонкие дольки лимона и также украсьте ими салат. Это блюдо идеально подойдет в качестве закуски или первого блюда.