Boil 1 glass of water. Boil 4 hard-boiled eggs and peel them. Free the crab sticks from the film. Peel the garlic and pass through a garlic press.
Вскипятите 1 стакан воды. 4 яйца отварите вкрутую и очистите от скорлупы. Крабовые палочки освободите от пленки. Чеснок очистите и пропустите через чесночный пресс.
For pancake dough, beat eggs with salt and sugar with a mixer. Stirring constantly, pour in boiling water, then milk. Gradually add flour to mix the batter and add vegetable oil at the end. Let it sit for 10 minutes and fry thin pancakes for wrapping.
Для блинного теста взбейте миксером яйца с солью и сахаром. Постоянно помешивая, влейте кипяток, затем молоко. Постепенно подсыпая муку замешайте жидкое тесто, в конце добавьте растительное масло. Оставьте настояться 10 минут и нажарьте тонких блинов для накрутки.
Prepare the filling. Cut the crab sticks into thin strips. Grate the boiled eggs on a fine grater, mix with mayonnaise and garlic, and add salt to taste.
Подготовьте начинку. Крабовые палочки нарежьте тоненькими полосками. Вареные яйца натрите на мелкой терке, смешайте с майонезом и чесноком, посолите по вкусу.
Place a tablespoon of egg-mayonnaise mixture on one side of the pancake and distribute evenly. Place a few strips of crab sticks on top. Roll the pancake and cut it about 3 cm wide. Repeat with all the pancakes.
На одну сторону блина выложите столовую ложку яично-майонезной смеси, распределите равномерно. Сверху выложите несколько полосочек крабовых палочек. Сверните блин рулетиком и нарежьте шириной около 3 см. Повторите со всеми блинами.
Serve pancakes with crab sticks and eggs, beautifully placing the filling up and garnishing with fresh herbs. Sour cream sauce and fresh vegetable salad go well with these pancakes.
Подавайте блинчики с крабовыми палочками и яйцами, красиво выложив начинкой вверх и украсив свежей зеленью. Хорошо подойдет к таким блинам сметанный соус и салат из свежих овощей.