Prepare a pan for pancakes. Brush with olive oil and heat it up.
Подготовьте сковороду для блинов. Смажьте оливковым маслом и разогрейте ее.
Take a deep container and pour half a liter of milk into it, add eggs, sugar and mix with a whisk. Add flour gradually, stirring with a whisk. Add the remaining milk and whisk until smooth.
Возьмите глубокую емкость и влейте туда пол литра молока, добавьте яйца, сахар и перемешайте венчиком. Всыпьте постепенно муку, перемешивая венчиком. Добавьте оставшееся молоко и перемешайте венчиком до однородной массы.
Pour half a ladle of liquid into the center of a preheated frying pan and fry until done, 1 minute on each side. Upon completion of the frying process, coat the cooled pancakes with chocolate paste and wrap them.
На разогретую сковороду налейте в центр половину половника жидкости и обжаривайте до готовности по 1 минуте с каждой стороны. По завершению процесса жарки, остывшие блины смажьте шоколадной пастой и заверните их.
Before serving, sprinkle the pancakes with powdered sugar and garnish with a mint leaf. Serve sliced on a beautiful plate. You can top the pancakes with your favorite jam, jam or syrup.
Перед подачей посыпьте блины сахарной пудрой, украсьте листочком мяты. Подавайте в разрезанном виде на красивой тарелке. Дополнить блины можете любимым вареньем, джемом или же сиропом.