Rinse the shrimp in cold water and cook in salted water. Wash the lettuce leaf and place it on a paper towel to drain all the water. Open the can of corn and pour into a separate bowl. Squeeze the lemon juice and strain it through a sieve. Open the can of tuna and pour out any excess liquid.
Промойте креветки в холодной воде и поставьте вариться в подсоленной воде. Лист салата вымойте и положите на бумажное полотенце, чтобы вся вода стекла. Откройте банку кукурузу и высыпьте в отдельную пиалу. Выжмите сок лимона и процедите его через сито. Откройте банку с тунцом и вылейте лишнюю жидкость.
Peel the shells from the shrimp so that only the meat remains and place them in a separate container. Place coarsely chopped lettuce and canned corn into a salad serving bowl. Cut the cucumber into thin slices and also add to the salad.
Очистите креветки от панциря, чтобы осталось только мясо и выложите их в отдельную емкость. В тарелку для подачи салата высыпьте нарезанный крупно лист салата и консервированную кукурузу. Огурец нарежьте тонкими полу кружочками и также отправьте в салат.
Mash the tuna with a fork and send it there. Also pour in the juice of one lemon and mix everything well. Add some of the peeled shrimp, salt, pepper and oil and mix everything well so that everything is evenly distributed throughout the salad. Place the salad on a serving plate and garnish with the remaining shrimp.
Тунец разомните вилкой и отправьте туда же. Также вылейте сок одного лимона, и все хорошо перемешайте. Высыпьте часть очищенных креветок, соль, перец и масло и все хорошенько перемешайте, чтобы все равномерно распределилось по салату. В тарелку для подачи выложите салат и украсьте его оставшимися креветками
Serve the salad in a large deep dish so that everyone can help themselves as much as they prefer, or take individual serving plates. To make it more impressive, purchase round or rectangular plates. Garnish the salad with finely chopped herbs. If desired, serve a separate container for fresh rye bread.
Подайте салат в большом глубоком блюде, чтобы каждый смог себе наложить столько, сколько предпочитает или возьмите отдельные порционные тарелки. Чтобы было эффектнее, приобретите круглые или прямоугольные тарелки. Украсьте салат мелко нарезанной зеленью. По желанию подайте на стол отдельную емкость для свежего ржаного хлеба.