First, peel and wash the garlic. Cut it into thin rings. Rinse the shrimp, peel and remove all excess. Next, squeeze the juice from the lemon and pass it through a sieve so that no seeds get into the juice. Wash all the greens and chop finely.
Для начала почистите и вымойте чеснок. Нарежьте его тонкими кольцами. Креветки промойте, отчистите и удалите все лишнее. Далее выжмите сок из лимона и пропустите его через сито, чтобы в сок не попали косточки. Зелень всю промойте и мелко нарежьте.
Boil the noodles in pre-salted water. Leave to cool. In a separate frying pan, fry the chopped garlic in vegetable oil. Add peeled shrimp and simmer over medium heat for a couple of minutes. Pour in lemon juice and simmer for another 1-2 minutes with the lid closed.
Отварите лапшу в заранее подсоленной воде. Оставьте остывать. В отдельной сковородке обжарьте на растительном масле нарезанный чеснок. Добавьте очищенные креветки и томите на среднем огне пару минут. Налейте лимонный сок и томите еще 1-2 минуты под закрытой крышкой.
Pour the cream into the shrimp and simmer over low heat until the sauce thickens, about 5 minutes. As soon as the sauce thickens, add dill and parsley to the sauce and mix everything well. Add boiled noodles and mix everything well. Serve the dish immediately.
В креветки вылейте сливки и оставьте тушиться на медленном огне до загустения соуса примерно 5 минут. Как только соус загустеет, добавьте в соус укроп, петрушку и все хорошенько перемешайте. Добавьте отваренную лапшу, и все хорошо перемешайте. Сразу подавайте блюдо на стол.
Serve the noodles in large bowls with a deep bottom in the middle. Finely chop the greens and sprinkle on the dish. If desired, grate the cheese and sprinkle as well. Slice lemons and use them for garnish.
Подайте лапшу в больших тарелках с глубоким дном посередине. Нарежьте мелко зелень и посыпьте блюдо. По желанию натрите сыр и также посыпьте. Нарежьте дольки лимоны и используйте их для украшения.