Peel the shrimp, onion, and garlic. Cut the onion into cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Chop the garlic.
Очистите креветки, лук, чеснок. Нарежьте лук кубиками. Натрите сыр на крупной терке. Чеснок измельчите.
Fry the shrimp in butter in stages on both sides for 3 minutes on each side. When ready, place the shrimp on a plate. Fry the onion in butter until golden brown. Add garlic and wine and simmer for 3 minutes.
Обжарьте креветки на сливочном масле поэтапно с двух сторон по 3 минуты с каждой стороны. По готовности выложите креветки на тарелку. Обжарьте лук на сливочном масле до золотистого цвета. Добавьте чеснок и вино и тушите 3 минуты.
Pour the cream into the pan and simmer for another 5 minutes. At this time, boil the spaghetti for 5 minutes. Place half of the grated cheese in the pan and stir. Add pasta and shrimp and mix well. Sprinkle the dish with the remaining cheese and simmer for another 5 minutes under the lid.
Влейте в сковороду сливки и тушите еще 5 минут. В это время отварите спагетти в течении 5 минут. Половину натертого сыра выложите в сковороду и перемешайте. Добавьте макароны и креветки, хорошо перемешайте. Посыпьте блюдо оставшимся сыром и тушите еще 5 минут под крышкой.
Before serving, garnish the dish with fresh herbs or chopped tomato. Place pasta in portions on a nice plate.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью или нарезанным помидором. Выложите пасту порционно на красивую тарелку.