Rinse the chicken liver. Wash and peel the onion, chop finely.
Промойте куриную печень. Промойте и почистите лук, мелко нарежьте.
Prepare a pot of water and boil the chicken liver. Then cut it into strips. Cut the cucumbers into strips too.
Подготовьте кастрюлю с водой и отварите куриную печень. Затем нарежьте ее соломкой. Нарежьте огурцы тоже соломкой.
Prepare a bowl for the future salad. Place liver, onions, cucumbers, and Korean carrots in a bowl. Season everything with mayonnaise. Add salt and pepper to taste and stir.
Подготовьте миску для будущего салата. Положите в миску печень, лук, огурцы, корейскую морковку. Заправьте все майонезом. Посолите, поперчите по вкусу и перемешайте.
Before serving, garnish the salad with fresh herbs or Korean carrots. Place the salad in portions in the form of some kind of mold and serve as an independent dish or along with fish or pasta.
Перед подачей украсьте салат свежей зеленью или корейской морковкой. Выложите порционно в виде какой-то формочки салат и подавайте как самостоятельное блюдо или вместе с рыбой или же макаронными изделиями.