First, wash the liver and get rid of excess films. Soak in cold water for about 20-30 minutes. Next, cut into small pieces and rinse in water until it becomes clear. Then fill it with water again and leave for 30-40 minutes. At this time, rinse all the mushrooms, strain through a colander and pat dry with a paper towel. Peel the onion.
Для начала вымойте печень и избавьтесь от лишних пленок. Вымочите в холодной воде примерно 20-30 минут. Далее нарежьте на небольшие кусочки и промойте в воде до тех пор, пока она не станет прозрачной. Затем залейте еще раз водой и оставьте на минут 30-40. В это время промойте все грибы, процедите через дуршлаг и обмакните бумажным полотенцем. Почистите лук.
Chop the onion into small pieces, but not too finely. In a deep frying pan, fry it in vegetable oil until golden brown. Add mushrooms and mix everything. Meanwhile, strain the liver through a sieve and pat thoroughly with a paper towel. Next, roll the liver pieces in flour.
Нарежьте лук на небольшие кусочки, но не сильно мелко. В глубокой сковородке обжарьте на растительном масле его до золотистого цвета. Добавьте грибы и все перемешайте. Тем временем печень процедите через сито и обмакните хорошенько бумажной салфеткой. Далее обваляйте кусочки печени в муке.
In a separate frying pan, fry the meat over high heat, stirring constantly. It should be almost ready. Next, add the pieces one at a time to the mushrooms and onions so that all the excess oil drips off. Pour everything over with the prepared broth, add spices, salt, pepper and simmer until the liver is completely cooked.
В отдельной сковородке обжарьте мясо на большом огне, постоянно перемешивая. Она должна быть практически готовой. Далее кусочки добавьте по одному к грибам с луком так, чтобы все лишнее масло стеклось. Все залейте готовым бульоном, добавьте специи, соль, перец и тушите до полной готовности печенки.
Serve the liver with mushrooms in a large deep dish or in individual serving plates. As a side dish, you can serve any porridge with the liver: buckwheat, rice or pasta. This way the dish will turn out even more satisfying and will be rich in proteins and carbohydrates.
Подайте печенку с грибами в большое глубокое блюдо или в отдельные порционные тарелки. К гарниру можно подать к печенке любую кашу: гречку, рис или макароны. Таким образом блюдо получится еще более сытным и будет насыщен большим количеством белков и углеводов.