In a small container, combine vegetable oil, paprika, pepper, salt, chicken herb mixture and lemon juice.
В небольшой емкости смешайте растительное масло, паприку, перец, соль, смесь трав для курицы и лимонный сок.
Cut the chicken lengthwise down the middle, open it up and pound it lightly, being careful not to damage the skin.
Продольно разрежьте цыпленка посередине, раскройте его и слегка отбейте, стараясь не повреждать кожу.
Rub the carcass with marinade on all sides and refrigerate for 60 minutes.
Натрите тушку маринадом со всех сторон и отправьте в холодильник на 60 минут.
Fry the prepared chicken under pressure over medium heat until golden brown. Then transfer it to a baking sheet, press down and bake for 25 minutes.
Подготовленного цыпленка обжаривайте под прессом на среднем огне до золотистой корочки. Затем переложите его на противень, прижмите прессом и запекайте в течение 25 минут.