First, rinse all vegetables thoroughly: tomatoes and peppers. Cut the tomatoes into small cubes, and remove the core and excess seeds from the pepper. Cut it into cubes so that they are about the same size as the tomatoes. Grate the cheese into a separate bowl.
Для начала промойте тщательно все овощи: помидоры и перец. Помидоры нарежьте небольшими кубиками, а у перца удалите сердцевину и лишние косточки. Порежьте его кубиками, так чтобы были примерно того же размера, как и помидоры. В отдельную пиалу натрите сыр.
Heat a frying pan and pour in a couple of drops of vegetable oil. Fry the peppers and tomatoes until tender. Break the eggs into a separate container and mix them with milk, shake a little and add salt and pepper to taste.
Разогрейте сковородку и влейте пару капель растительного масла. Обжарьте перец и помидоры до готовности. Разбейте яйца в отдельную емкость и смешайте их с молоком, немного взболтайте и добавьте соль и перец по вкусу.
Pour the milk-egg mixture over the vegetables and cover with a lid. Cook the omelette for about 5 minutes over low heat. Next, sprinkle the eggs with grated cheese. Place the finished dish on a plate and sprinkle with fresh herbs.
Вылейте молочно-яичную смесь к овощам и накройте крышкой. Готовьте омлет около 5 минут на маленьком огне. Далее посыпьте яйца натертым сыром. Готовое блюдо выложите на тарелку и посыпьте свежей зеленью.
Serve the dish as soon as it is ready to prevent it from getting cold. Transfer the omelette to a separate serving plate. Cut the cucumber into small slices and decorate the dish with them. Sprinkle with chopped aromatic herbs. Serve hot tea and a couple of slices of fresh crusty bread for breakfast.
Блюдо подайте сразу, как только оно приготовится, чтобы не остыло. Переложите омлет в отдельную порционную тарелку. Нарежьте небольшими кружочками огурец и красьте ими блюдо. Посыпьте нарезанной ароматной зеленью. Подайте к завтраку горячий чай и пару ломтиков свежего хрустящего хлеба.