Recipes / Homemade egg and cheese sandwich Домашний сэндвич с яйцом и сыром
The nutritional value of eggs is similar to chicken meat. At the same time, the cost of eggs is more affordable, and the egg contains more vitamins and minerals, as well as vitamins A, E, D, K, B1, B2, B6, B12, calcium, iron and folic acid. Preparing such a snack or breakfast will not take much time, but it will perfectly diversify your usual diet.
По пищевой ценности яйца напоминают куриное мясо, но стоят дешевле и обладают большим содержанием витаминов и минералов, включая витамины A, E, D, K, B1, B2, B6, B12, кальций, железо и фолиевую кислоту. Приготовление такого перекуса или завтрака не занимает много времени, зато надолго разнообразит привычный рацион.
Steps / Шаги:
Prepare a frying pan for frying sandwiches. Remove the butter from the refrigerator in advance.
Подготовьте сковороду для жарки сэндвичей. Вытащите заранее сливочное масло из холодильника.
Cut out the core of the bread slices, 2 cm from the edge. Heat oil in a frying pan. Toast the bread a little, then pour in the egg, salt and pepper to taste.
Вырежете в ломтиках хлеба сердцевину, отступая по 2 см от края. Раскалите масло на сковороде. Поджарьте немного хлеб, затем вылейте яйцо, посолите и поперчите по вкусу.
Once the egg is slightly fried, turn the toast over. Then turn it over, put a piece of cheese and cover with a second slice, which is fried next to it. Sprinkle grated cheese on top.
Как только яйцо немного обжарится, переверните тост. Затем переверните его обратно, положите кусочек сыра и накройте вторым ломтиком, который жарится рядом. Сверху посыпьте натертым сыром.
Before serving, garnish the sandwiches with fresh herbs and tomatoes. You can serve hot tea, coffee, milk or freshly squeezed juice with your breakfast sandwiches.
Перед подачей украсьте сэндвичи свежей зеленью и помидорами. К сэндвичам на завтрак можете подать горячий чай, кофе, молоко или свежевыжатый сок.