Grind the cookies into crumbs using a blender or your hands. Prepare a mold to place the cake in. Melt the butter.
Разотрите печенье в крошку при помощи блендера или руками. Подготовьте форму, куда выложите пирожное. Растопите сливочное масло.
Add condensed milk, cognac, cocoa and melted butter to the mashed liver. Mix all this thoroughly.
Добавьте к растертому печенью сгущенку, коньяк, какао и растопленное сливочное масло. Все это тщательно перемешайте.
Make sausage-shaped molds from the resulting mixture. Place the resulting cakes in the refrigerator for 4 hours until completely set. Then take it out and sprinkle with the remaining cocoa.
Сделайте формочки в виде колбасок из полученной массы. Отправьте полученные пирожные в холодильник на 4 часа до полного застывания. После достаньте и посыпьте оставшимся какао.
Before serving, decorate the dessert with coconut flakes. Serve with hot drinks (coffee, tea).
Перед подачей украсьте десерт кокосовой стружкой. Подавайте вместе с горячими напитками (кофе, чай).