Peel and wash the onions, carrots and mushrooms in advance. Cut the onion into small cubes and grate the carrots on a coarse grater. Cut the mushrooms into medium pieces, not very finely. Rinse the chicken fillet under running water and cut it into the same pieces as the mushrooms.
Заранее почистите и помойте лук, морковь и грибы. Лук нарежьте мелкими кубиками, а морковь натрите на крупной терке. Грибы нарежьте средними кусочками, не сильно мелко. Промойте под проточной водой куриное филе и нарежьте его такими же кусочками, как и грибы.
In a heated frying pan, fry onions and carrots with vegetable oil over low heat. Cook until done. After a couple of minutes, add pieces of meat and chopped champignons to the frying mixture. Simmer over medium heat for 2-3 minutes. Pour mushroom sauce over the meat.
На разогретую сковородке обжарьте с растительным масле лук и морковь на маленьком огне. Готовим до готовности. Через пару минут добавьте в зажарку кусочки мяса и нарезанные шампиньоны. Тушите на среднем огне 2-3 минуты. Сверху вылейте к мясу грибной соус.
Distribute the sauce throughout the dish, add salt, pepper and spices. Mix all ingredients thoroughly, cover with a lid for 5-7 minutes, then stir again. Repeat this 2 times. Next, turn off the heat and let stand for 10 minutes. Serve the meat as a side dish for pasta and other dishes.
Распределите соус по всему блюду, добавьте соль, перец и специи. Хорошенько перемешайте все ингредиенты, накройте крышкой на 5-7 минут, после чего опять перемешайте. Повторите так 2 раза. Далее выключите огонь и дайте постоять минут 10. Мясо подавайте как гарнир к макаронам и другим блюдам.
Serve the stew in a large deep dish or in individual serving bowls. Sprinkle with finely chopped herbs, if desired: dill or parsley. Coarsely grate the cheese and sprinkle on the dish as well. Cut slices of any vegetable, such as cucumber, and place them nicely on the edge.
Подайте рагу в большом глубоком блюде или в порционных тарелках. Посыпьте по желанию мелко нарезанной зеленью: укропом или петрушкой. Натрите крупно сыр и также посыпьте блюдо. Нарежьте ломтики любого овоща, например, огурца и красиво с краю положите их.