Peel the onion and cut into quarters, cut the celery stalk in half. Cut the chicken fillet into cubes.
Лук очистите и нарежьте на четвертинки, стебель сельдерея разрежьте пополам. Куриное филе нарежьте кубиками.
Place chicken, onion, potatoes and celery in a saucepan with water. Bring to a boil and simmer for 20 minutes over low heat. Remove the chicken and strain the broth through a sieve.
В кастрюлю с водой поместите курицу, лук, картофель и сельдерей. Доведите до кипения и варите в течение 20 минут на медленном огне. Достаньте курицу, процедите через сито бульон.
Boil the resulting broth, return the chicken to it, add cabbage, salt and pepper and cook for 10 minutes. Then remove the pan from the heat and leave the soup covered for 15 minutes.
Закипятите получившийся бульон, верните в него курицу, добавьте капусту, посолите, поперчите и варите 10 минут. После снимите кастрюлю с огня и оставьте суп под крышкой на 15 минут.
Serve the finished soup with herbs and sour cream.
Готовый суп подавайте с зеленью и сметаной.