Rinse the meat, mushrooms and onions. Dry the meat and cut it into small pieces. Finely chop the onion and grate the cheese on a coarse grater. Cut the mushrooms into small pieces.
Промойте мясо, грибы и лук. Просушите мясо и нарежьте его небольшими кусочками. Мелко нарежьте лук и натрите сыр на крупной терке. Грибы нарежьте небольшими кусочками.
Prepare a frying pan, pour in vegetable oil. Add fillet and fry for 5 minutes. Add onion, stir and fry for another 3 minutes.
Подготовьте сковородку, налейте растительное масло. Выложите филе и обжарьте в течение 5 минут. Добавьте лук, перемешайте и обжарьте еще 3 минуты.
Add mushrooms to the pan, stir and fry for 5 minutes. Pour in the cream, add salt and seasoning to taste. Stir and simmer for 5 minutes. Sprinkle cheese on top, cover and simmer for 10 minutes.
Добавьте в сковороду грибы, перемешайте и обжарьте 5 минут. Влейте сливки, добавьте соль и приправу по вкусу. Перемешайте и тушите 5 минут. Посыпьте сверху сыром, накройте крышкой и тушите 10 минут.
Before serving, decorate the julienne with fresh herbs and beautifully sliced cucumbers. Arrange the dish in some shape, such as a circle. Thus, you will give the dish the appearance in which it is most often served in a restaurant.
Перед подачей украсьте жюльен свежей зеленью и красиво нарезанными огурцами. Расположите блюдо в какой-то форме, например, в форме круга. Тем самым придадите блюду вид, в котором чаще всего подают в ресторане.