Recipes / Classic goulash with chicken breast and tomato paste in a slow cooker Классический гуляш с куриной грудкой и томатной пастой в мультиварке
Chicken breast is a source of easily digestible protein, vitamins, minerals and amino acids. It contains: vitamins A, B9, B12, C, E, F, H and PP, as well as important minerals: potassium, calcium, magnesium, zinc, copper and manganese. Chicken breast is suitable for nutrition of all age groups, as it copes well with the function of protecting the body's immune system.
Куриная грудка — источник легкоусвояемого белка, витаминов, минералов и аминокислот. Она содержит витамины A, B9, B12, C, E, F, H и PP, а также важные минералы: калий, кальций, магний, цинк, медь и марганец. Куриная грудка подходит для питания людей любого возраста, поскольку хорошо поддерживает защиту иммунной системы организма.
Steps / Шаги:
Rinse carrots, peppers, onions and meat. Peel the onions, carrots and bell peppers. Finely chop the onion and grate the carrots. Finely chop the bell pepper.
Промойте морковь, перец, лук и мясо. Почистите лук, морковь и болгарский перец. Нарежьте мелко лук, а морковь натрите. Мелко нарежьте болгарский перец.
Cut the meat into small cubes. Add flour, salt, spices to taste to the meat and mix. Add vegetable oil to the multicooker bowl.
Порежьте мясо мелкими кубиками. Добавьте к мясу муку, соль, специи по вкусу и перемешайте. В чашу мультиварки добавьте растительное масло.
Then put onions, carrots, peppers, tomato paste and meat into the slow cooker. Turn on the extinguishing mode for 30 minutes.
После чего выложите в мультиварку лук, морковь, перец, томатную пасту и мясо. Включите режим тушения на 30 минут.
Before serving, garnish the dish with fresh herbs and chopped vegetables. And, to make the dish even more satisfying, prepare rice, buckwheat porridge or other pasta.
Перед подачей украсьте блюдо свежей зеленью и нарезанными овощами. И, для того, чтобы блюдо получилось еще более сытное, приготовьте рис, гречневую кашу или иные макаронные изделия.