Carefully wash and clean the fish, remove excess bones. Peel the garlic and chop finely. Wash the zucchini, pepper and tomato and cut into small pieces so that they are approximately the same size. Also preheat the oven to 200°C in advance. Finely chop the parsley.
Рыбу аккуратно помойте и почистите, удалите лишние кости. Чеснок почистите и нарежьте мелко. Цукини, перец и помидор промойте и порежьте небольшими кусочками так, чтобы они были примерно одинакового размера. Также разогрейте духовку заранее до 200 °C. Петрушку мелко порубите.
Carefully clean the fish and lightly fry in olive oil with chopped garlic. Prepare a baking dish. Cover a baking sheet with parchment. Distribute all vegetables: zucchini, pepper and tomato along the edges of the baking sheet. Sprinkle with salt, pepper and a splash of balsamic vinegar.
Рыбу аккуратно почистите и слегка обжарьте на оливковом масле с измельченным чесноком. Подготовьте форму для выпекания. Противень застелите пергаментом. Все овощи: цуккини, перец и помидор распределите по краям противня. Посыпьте солью, перцем и полейте каплями бальзамического уксуса.
Place the fish in the center between the vegetables. Sprinkle everything with chopped herbs. Close the edges of the parchment. If desired, wrap the parchment beautifully with thread. Place the dish in the preheated oven and bake for 30 minutes or until the fish is cooked through. Let the finished dish stand for 10 minutes and serve it in parchment on the table.
Рыбу выложите в центр между овощами. Посыпьте все рубленной зеленью. Края пергамента закройте. По желанию заверните пергамент красиво ниткой. Поставьте в разогретую духовку выпекать блюдо в течение 30 минут или до готовности рыбы. Готовому блюду дайте постоять 10 минут и подавайте его в пергаменте на стол.
Place the fish on the table immediately after cooking to keep it warm. To present the dish effectively, do it in parchment. You can also put the fish in portioned plates, adding some finely chopped herbs. Sprinkle with a little lemon juice and garnish with a slice of lemon.
Поставьте на стол рыбу сразу после приготовления, чтобы она не остыла. Чтобы эффектно подать блюдо, сделайте это в пергаменте. Также можете положить рыбу в порционные тарелки, насыпав немного мелко нарезанной зелени. Полейте немного лимонным соком и украсьте долькой лимона.