To begin, preheat the oven to 180 degrees. Wash and clean the fish, get rid of everything unnecessary. Next, dip it with a paper towel on both sides. Peel the onion and rinse. Cut the entire onion into feathers and half slices. Also wash the lemon and cut it into half rings.
Для начала разогрейте духовку до 180 градусов. Рыбу промойте и почистите, избавьтесь от всего лишнего. Далее обмакните ее бумажным полотенцем с двух сторон. Лук отчистите от кожуры и промойте. Нарежьте весь лук перьями, полу дольками. Также промойте лимон и нарежьте его полукольцами.
Take the fish and make superficial cuts about 1.5 centimeters apart. Sprinkle with salt, pepper and spices. Rub the fish inside and out. Place one slice of lemon and onion into each cut.
Возьмите рыбу и сделайте поверхностные надрезы с расстоянием около 1,5 сантиметра. Посыпьте солью, перцем и специями. Разотрите рыбу изнутри и снаружи. В каждый надрез уложите по одному ломтику лимона и лука.
Place the onion inside the fish. Squeeze the lemon juice and pour it over the fish. Seal the fish tightly in foil. Bake the dish in the preheated oven for 45 minutes or until done. Remove the fish from the oven and let it rest. Unwrap the foil and serve the fish with the side dish.
Внутрь рыбы расположите лук. Отожмите сок лимона и полейте им рыбу. Запечатайте рыбу в фольгу плотно. Выпекайте блюдо в разогретой духовке 45 минут или до готовности. Достаньте рыбу из духовки и дайте ей отдохнуть. Разверните фольгу и подавайте рыбу с гарниром.
You can serve the fish effectively on a wooden board. Place the dish on the table immediately after cooking to prevent it from getting cold. Add a couple of cherry tomatoes or other fresh vegetables for garnish. Also put on the table a couple of slices of white or rye bread and homemade butter.
Подать рыбу эффектно можно на деревянной доске. Ставьте блюдо на стол сразу после приготовления, чтобы оно не остыло. Добавьте пару помидор черри или других свежих овощей для украшения. Также поставьте на стол пару ломтиков белого или ржаного хлеба и домашнее сливочное масло.