Wash the potatoes and onions, peel and cut into thin, neat rings. Grate the cheese on a fine grater. Also wash the tomatoes and cut into thin rings. Set the oven to preheat to 180°C.
Картошку и репчатый лук промойте, почистите и нарежьте тонкими аккуратными кольцами. Сыр натрите на мелкой терке. Помидоры также помойте и нарежьте тонкими кольцами. Духовку поставьте разогревать до 180 °C.
Start by cutting and marinating the fish. To do this, salt the fish, add soy sauce, lemon juice, black and red pepper. Rub all the spices into the fish and leave to marinate for half an hour.
Для начала нарежьте и замаринуйте рыбу. Для этого рыбу посолите, добавьте соевый соус, лимонный сок, черный и красный перец. Вотрите все специи в рыбу и оставьте мариноваться на полчаса.
Grease a baking tray with a thin layer of soft butter and place potato circles in the first layer. Place onion on top, salt and pepper. Sprinkle with herbs and spices to your liking. Next, place the fish slices on top, then the tomato and onion.
Противень для выпечки смажьте тонким слоем мягкого сливочного масла, первым слоем выложите кружочки из картофеля. Сверху выложите лук, посолите и поперчите. Посыпьте зеленью и специями по своему вкусу. Далее сверху выложите ломтики рыбы, затем помидор и лук.
Place a layer of potatoes again, sprinkle with salt, herbs and spices. Pour mayonnaise over everything and carefully distribute it over the dish. Finally, sprinkle with grated cheese. Place in the oven and bake for 45 minutes, until cooked through or until golden brown.
Снова выложите слой картофеля, посыпьте солью, зеленью и специями. Залейте все майонезом и аккуратно его распределите по блюду. В конце посыпьте тертым сыром. Поставьте в духовку и выпекайте 45 минут, до готовности или характерной коричневой корочки.
Serve the fish on rectangular or round portioned plates to make the dish more aesthetically pleasing. Cut lemon slices and serve nicely with lettuce leaves. As a side dish, serve a fresh vegetable salad, seasoned with spices and drizzled with olive oil.
Подайте рыбу на порционных тарелках прямоугольной или круглой формы, чтобы блюдо выглядело более эстетичным. Нарежьте кусочки лимона и красиво подайте с листьями салата. К гарниру подайте овощной свежий салат, приправленный специями и политый оливковым маслом.