If the fish is frozen, defrost it in the refrigerator. Rinse the steaks with cold water, dry with a towel and remove the skin. Wash the dill and split it into sprigs, cut off the stem. Wash the tomato and cut into slices. Grate the cheese on a coarse grater.
Если рыба заморожена, разморозьте ее в холодильнике. Промойте стейки холодной водой, обсушите полотенцем и освободите их от кожуры. Промойте укроп и расщепите на веточки, срежьте стебель. Помидор промойте и нарежьте дольками. Сыр натрите на крупной терке.
Make a deep container out of foil to cover the top of the fish. Grease the bottom of the foil pan and the sides with a brush with vegetable oil, and lay out the steaks. Season with salt and squeeze lemon juice over the steaks. Place sprigs of dill, then slices of tomato, then cheese.
Изготовьте из фольги глубокую емкость, чтоб закрыть сверху рыбу. Дно формы из фольги и бока кисточкой смажьте растительным маслом, выложите стейки. Посолите и выдавите сок лимона поверх стейков. Выложите веточки укропа, далее ломтики помидор, далее сыр.
Using a brush, carefully spread the mayonnaise over the steak. Seal the edges of the pan and bake in an oven preheated to 180 ℃ for 40 minutes, changing position. 10 minutes before cooking, open the foil and let the top brown slightly. Serve with or without foil.
Аккуратно кисточкой распределите майонез по стейку. Защепите края формы и запекайте в разогретой до 180 ℃ духовке 40 минут, меняя положение. За 10 минут до готовности раскройте фольгу и дайте возможность немного подрумяниться верху. Подавайте как в фольге, так и без нее.
Before serving, garnish the steaks with lemon wedges or sliced bell peppers. Serve in a beautiful plate in portions.
Перед подачей украсьте стейки дольками лимона или нарезанным сладким перцем. Подавайте в красивой тарелочке порционно.