Boil the eggs in advance and separate the whites from the yolks. Open the canned food and drain the oil into a glass. Squeeze the juice from one lemon. Also open the jar of olives and place them in a separate bowl.
Заранее отварите яйца и отделите белки от желтков. Консервы открыть и слить масло в стакан. С одного лимона выжмите сок. Банку с оливками также откройте и переместите в отдельную пиалу.
Combine boiled yolks, lemon juice, pepper and canned oil in a separate plate. Beat everything well. Separately mix cod liver and boiled protein.
Соедините в отдельной тарелке варенные желтки, лимонный сок, перец и масло с консервы. Все хорошенько взбейте. Отдельно смешайте печень трески и варенный белок.
Mash everything with a fork until smooth. Combine the resulting two masses, mix thoroughly, and place a spoonful on the tartlet. Place caviar and olive on top and serve.
Разотрите все вилкой до однородной консистенции. Полученные две массы соедините, тщательно перемешав, и выложите по ложке на тарталетку. Поверх выложите икру и оливку и подавайте на стол.
Take a large glass plate and make a bed of lettuce leaves. Place as many tartlets as possible on them. Serve immediately after cooking so that they remain fresh and the tartlet does not have time to soak in the filling.
Возьмите большую стеклянную тарелку и сделайте подушку из листьев салата. На них разложите максимальное количество тарталеток. Подайте на стол сразу после приготовления, чтобы они оставались свежие, и тарталетка не успела пропитаться начинкой.