To begin with, chop the nuts not too finely. Also heat the water to 40 ℃, preheat the oven to 180 ℃, and cover the baking tray with parchment and grease with a thin layer of oil. Prepare ½ cup of tea leaves by pouring boiling water over the tea in advance. Sift the flour 1-2 times.
Для начала подробите орехи не сильно мелко. Также воду разогрейте до 40 ℃, а духовку разогрейте до 180 ℃, а противень для выпекания застелите пергаментом и смажьте тонким слоем масла. Подготовьте ½ стакана чайной заварки, заранее залив чай крутым кипятком. Муку просейте 1-2 раза.
In a medium bowl, combine sugar and dry ingredients. Fill them 1/3 with warm water and leave for 15 minutes in a warm place. After foam forms in the container with the yeast, add the remaining water, a pinch of salt and honey. Mix everything well.
В средней емкости смешайте сахар и сухие ингредиенты. Залейте их 1/3 теплой водой и оставьте на 15 минут в теплом месте. После того как в емкости с дрожжами образуется пенка, добавьте оставшуюся воду, щепотку соли и мед. Все хорошо перемешайте.
Add flour and vegetable oil. Knead a soft dough, cover it with a towel and leave in a warm place to rise for 30-40 minutes. After the dough has risen, roll it into a layer 6 mm thick and brush with liquid honey and nuts.
Засыпьте туда же муку и влейте растительное масло. Замешайте мягкое тесто, накройте его полотенцем и оставьте в теплом место подниматься на 30-40 минут. После того как тесто поднялось, раскатайте его в пласт толщиной 6 мм и смажьте жидким медом и орехами.
Roll the dough into a roll and cut into buns. Leave the dough to rise for another 15 minutes, then brush with tea leaves and then place in a preheated oven for 30-40 minutes. Let the rolls cool and serve the fresh rolls to the table.
Закрутите тесто в рулет и нарежьте на булочки. Оставьте подниматься тесто еще на 15 минут, после чего смажьте чайной заваркой и после поставьте в разогретую духовку на 30-40 минут. Дайте булочкам остыть и подайте свежие рулетики к столу.
After preparing the buns, let them cool on a wire rack. Then transfer them to a nice large plate next to each other. Garnish with grapes or other fruit pieces if desired. Brew aromatic black tea and serve with honey buns.
После приготовления булочек, дайте им остыть на решетке. Затем переложите их на красивую большую тарелку друг возле друга. Украсьте по желанию виноградом или другими кусочками фруктов. Заварите ароматный черный чай и подайте на стол с медовыми булочками.