Peel the banana and cut it into pieces. Prepare molds for future buns. Remove the almond butter from the refrigerator in advance.
Очистите банан от кожуры и нарежьте его кусочками. Подготовьте формочки для будущих булочек. Миндальное масло заранее выньте из холодильника.
Mix rice flour with egg, vanilla sugar, almond oil and baking powder in a prepared container. Grease the molds with coconut oil and place banana slices on the bottom.
Смешайте в подготовленной емкости рисовую муку с яйцом, ванильным сахаром, маслом миндаля и разрыхлителем. Смажьте формочки маслом кокоса, на дно выложите кусочки банана.
Fill the molds with batter. Add chopped walnuts. Bake the buns in the microwave for 2 minutes at 800W.
Залейте тестом формочки. Добавьте измельченные грецкие орехи. Поставьте запекаться булочки в микроволновке на 2 минуты в режиме 800Вт.
Before serving, sprinkle the buns with powdered sugar and place them on a beautiful platter. Also decorate with grated chocolate or berries.
Перед подачей посыпьте булочки сахарной пудрой, выложите их на красивое блюдо. Так же украсьте тертым шоколадом или ягодами.