Recipes / Homemade cottage cheese buns with quince jam Домашние творожные булочки с вареньем из айвы
Quince jam is very healthy and tasty, it has a pleasant aroma and rich taste, although the quince fruits are soft but retain their shape. Since ancient times, quince has been considered a symbol of love and fertility. It has valuable and useful properties. Cottage cheese is a healthy fermented milk product. It is rich in proteins, vitamins A, E, P, B2, B6 and B12, and folic acid. The product also contains calcium, iron, sodium, magnesium, copper, zinc, fluorine and phosphorus.
Варенье из айвы вкусно и полезно, обладает приятным ароматом и насыщенным вкусом; хотя плоды айвы мягкие, они сохраняют форму. С давних пор айва считалась символом любви и плодородия. Этот плод обладает ценными полезными свойствами. Творог — полезный кисломолочный продукт. Он богат белками, витаминами A, E, P, B2, B6 и B12, фолиевой кислотой. Продукт также содержит кальций, железо, натрий, магний, медь, цинк, фтор и фосфор.
Steps / Шаги:
Remove the butter from the refrigerator in advance so that it is soft. Prepare a baking sheet and place parchment paper on it. Preheat the oven to 180℃.
Вытащите заранее сливочное масло из холодильника, чтобы оно было мягким. Подготовьте противень и расстелите на него пергаментную бумагу. Разогрейте духовку до 180 ℃.
To prepare the dough, mix cottage cheese with sugar, salt and vanilla essence. Add soft butter and mix everything with a spoon. Add the egg and stir. Sift the flour with baking powder and add to the curd mass. Knead the dough. It should be quite elastic.
Для приготовления теста перемешайте творог с сахаром, солью и ванильной эссенцией. Добавьте мягкое сливочное масло и перемешайте все растирая ложкой. Добавьте яйцо и перемешайте. Муку просейте с разрыхлителем и добавьте в творожную массу. Вымесить тесто. Оно должно быть достаточно упругим.
Divide the dough into 8 equal parts, roll out into balls. Mash each ball with your hands until it forms a cake, but not too thin. Place about 2 tsp in the middle of the cake. jam and bring the edges together so that the filling remains inside. Place all the filled balls on a baking sheet. Bake at 180℃ for 30 minutes.
Тесто разделите на 8 равных частей, раскатайте шарики. Каждый шарик разомните руками до состояния лепешки, но не слишком тонко. Выложите в середину лепешки примерно 2 ч.л. варенья и соберите края вместе так, чтобы начинка оставалась внутри. Выложите на противень все шарики с начинкой. Выпекайте при температуре 180 ℃ в течение 30 минут.
Before serving, sprinkle the buns with powdered sugar. Also decorate with chocolate pieces or coconut flakes.
Перед подачей булочек посыпьте их сахарной пудрой. Так же украсьте кусочками шоколада или же кокосовой стружкой.