Wash the chicken fillet thoroughly and dry with a paper towel. Remove the skin from it, this is not the most useful part of the bird. Wash vegetables with cold running water.
Куриное филе тщательно помойте, обсушите бумажной салфеткой. Снимите с него кожу, это не самая полезная часть птицы. Овощи помойте холодной проточной водой.
Cut the prepared Chinese cabbage into small strips. Cut the tomatoes with the skin into large slices. Cut the cucumber into four pieces lengthwise, then crosswise into medium-sized slices.
Подготовленную пекинскую капусту порежьте мелкой соломкой. Помидоры вместе с кожицей порежьте крупными дольками. Огурец разрежьте на четыре части вдоль, затем поперек дольками среднего размера.
Cut the prepared chicken breast into large cubes. Season with salt and pepper. Fry the meat until cooked in a frying pan with heated sunflower oil for 7 minutes. Cut the cheese into thin slices.
Подготовленную куриную грудку порежьте крупными кубиками. Посолите и поперчите. Обжарьте мясо до готовности в сковороде с разогретым подсолнечным маслом, в течение 7 минут. Сыр порежьте тонкими ломтиками.
Prepare the dressing: mix sunflower oil, honey, lemon juice, salt and spices. Place all prepared vegetables on a large flat plate. Scatter the fried chicken slices over the vegetables. Place cheese slices on top. Drizzle dressing on top.
Приготовьте заправку: смешайте подсолнечное масло, мед, лимонный сок, соль и специи. Выложите на плоскую большую тарелку все подготовленные овощи. Распределите поверх овощей ломтики жареной курицы. Разложите сверху ломтики сыра. Полейте сверху заправкой.
Serve chicken breast salad with Chinese cabbage as a cold appetizer. When serving portionwise, place it on a flat plate and garnish with sunflower seeds.
Подавайте салат из куриной грудки с пекинской капустой в качестве холодной закуски. При порционной подаче выложите его в плоскую тарелку, украсьте семенами подсолнечника.