Wash the chicken fillet with cold water and dry with a paper towel. Wash the parsley with cold running water and place on a paper napkin. Peel and wash the onion and garlic. Rinse the rice and soak in cold water.
Куриное филе помойте холодной водой, обсушите бумажной салфеткой. Петрушку помойте холодной проточной водой, поместите на бумажную салфетку. Лук и чеснок почистите и помойте. Рис промойте и замочите в холодной воде.
Cut the prepared chicken fillet into medium-sized cubes. Place the frying pan on the fire and heat it well. Pour sunflower oil and add meat. Fry until half cooked. Cut the onion into small cubes and add to the meat. Continue frying over low heat until the meat is cooked through.
Подготовленное куриное филе порежьте кубиками среднего размера. Сковороду поместите на огонь и хорошо разогрейте. Налейте подсолнечное масло и выложите мясо. Обжарьте до полуготовности. Лук порежьте мелкими кубиками и добавьте к мясу. Продолжайте жарить на небольшом огне до готовности мяса.
Rinse the rice until the water runs clear. Add rice to the pan, bring its contents to a boil and add one and a half cups of hot water. Cover with a lid and cook over low heat until the rice is done, after five minutes add the garlic cloves. A minute before the end of cooking, add finely chopped parsley.
Промойте рис, делайте это до тех пор, пока вода не станет прозрачной. Добавьте рис в сковороду, доведите ее содержимое до кипения и добавьте полтора стакана горячей воды. Накройте крышкой и на медленном огне готовьте до готовности риса, через пять минут добавьте зубчики чеснока. За минуту до конца готовки добавьте мелко порезанную петрушку.
Serve the chicken breast with rice hot as a main course. When serving portionwise, place on a plate and garnish with a sprig of fresh herbs.
Подавайте куриную грудку с рисом в горячем виде, как второе блюдо. При порционной подаче выложите в тарелку, украсьте веточкой свежей зелени.