Rinse the pearl barley. Cut the potatoes, celery stalk, onion, garlic and cucumbers into cubes. Grate the carrots on a coarse grater.
Промойте перловую крупу. Картофель, стебель сельдерея, лук, чеснок и огурцы нарежьте кубиками. Морковь натрите на крупной терке.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the carrots, onions, garlic and celery until golden brown.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжарьте морковь, лук, чеснок и сельдерей до золотистого цвета.
Add pearl barley to hot chicken broth and cook over medium heat for 20 minutes. Then add the potatoes, and after 10 minutes, the fried vegetables. Continue cooking everything together for 10 minutes.
В горячий куриный бульон выложите перловку и варите на среднем огне в течение 20 минут. Затем добавьте картофель, а через 10 минут — обжаренные овощи. Продолжайте варить все вместе в течение 10 минут.
Add pickles, salt, pepper, stir and cook for another 5 minutes.
Добавьте соленые огурцы, посолите, поперчите, перемешайте и варите еще 5 минут.
Serve soup with sour cream and fresh herbs.
Подавайте суп со сметаной и свежей зеленью.