Wash the chicken fillet thoroughly and dry. Remove the skin; this is not the healthiest part of the bird. Peel the garlic and wash with cold running water.
Куриное филе тщательно помойте, обсушите. Снимите кожу, это не самая полезная часть птицы. Почистите чеснок, помойте холодной проточной водой.
Cut the prepared chicken breast into medium-sized cubes. Place the frying pan on the fire, heat it up and pour in sunflower oil. Place the chopped meat in the pan and fry until fully cooked, for 10 minutes. Salt and pepper to taste.
Подготовленную куриную грудку порежьте кубиками среднего размера. Сковороду поместите на огонь, разогрейте и налейте подсолнечное масло. Выложите в сковороду порезанное мясо и обжаривайте до полной готовности, в течение 10 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Transfer the cooked meat to a plate and let it cool. Cut the pineapples into large cubes, two centimeters in size. Grate the cheese on a coarse grater. Chop the garlic with a sharp knife and mix with mayonnaise. Mix all ingredients.
Переложите готовое мясо в тарелку и дайте ему остыть. Ананасы порежьте крупными кубиками, размером два сантиметра. Сыр натрите на крупной терке. Чеснок измельчите острым ножом и смешайте с майонезом. Все ингредиенты смешайте.
Serve the chicken breast and pineapple salad as an appetizer. When serving portionwise, place it on a flat plate and garnish with fresh parsley.
Подавайте салат с куриной грудкой и ананасом в качестве закуски. При порционной подаче выложите его в плоскую тарелку, украсьте свежей зеленью петрушки.