Remove the silver carp fillet from the bones. Grate the cheese on a coarse grater.
Филе толстолобика освободите от костей. Сыр натрите на крупной терке.
Cut the prepared silver carp fillet into medium-sized cubes. Using a sharp knife, cut the pita bread into seven-centimeter squares. Grease a muffin tin with butter. Line each cell with a square of pita bread.
Подготовленное филе толстолобика порежьте кубиками среднего размера. Острым ножом порежьте лаваш на квадратики размером семь сантиметров. Смажьте форму с ячейками для кексов сливочным маслом. Выстелите каждую ячейку квадратиком лаваша.
Beat the eggs with a whisk, add salt and spices. Place the prepared pieces of fish into the pita bread, pour in the egg, and sprinkle with grated cheese on top. Bake in a preheated oven at 180°C for 35 minutes, until golden brown.
Взбейте яйца с помощью венчика, добавьте соль и специи. Выложите в лаваш подготовленные кусочки рыбы, залейте яйцом, сверху посыпьте натертым на терке сыром. Запеките в предварительно разогретой до 180°С духовке в течение 35 минут, до румяной корочки.
Serve silver carp with cheese sauce as a hot appetizer or main course. When serving in portions, place on a leaf of fresh lettuce and garnish with ketchup.
Подавайте толстолобика с сырным соусом как горячую закуску или основное блюдо. При порционной подаче выложите на лист свежего салата, украсьте кетчупом.