Wash vegetables and herbs with cold running water. Dry the arugula on a napkin or paper towel.
Помойте овощи и зелень холодной проточной водой. Руколу просушите на салфетке или бумажном полотенце.
Place the frying pan on the fire, add the butter and heat it well. Cut the prepared fish into medium-sized cubes, no more than three centimeters.
Поместите сковороду на огонь, выложите сливочное масло и хорошо его разогрейте. Подготовленную рыбу порежьте кубиками среднего размера, не больше трех сантиметров.
Place the chopped salmon in a frying pan and fry over medium heat until cooked. The fish cubes should be slightly browned, but it should remain juicy inside.
Порезанную семгу выложите в сковороду, обжарьте на среднем огне до готовности. Кубики рыбы должны слегка подрумяниться, но она должна остаться сочной внутри.
Place halved cherry tomatoes, arugula and fried fish on a plate. Grate the cheese on a coarse grater and sprinkle it on top of the salad. Pour olive oil, squeeze lemon juice and season the salad.
В тарелку выложите порезанные пополам помидоры черри, руколу и обжаренную рыбу. Потрите сыр на крупной терке, посыпьте им сверху салат. Полейте оливковым маслом, выжмите из лимона сок и заправьте им салат.
Offer the salad to your guests immediately after preparation as a cold appetizer. Serve in portions on a white plate; this will highlight the bright colors of the ingredients. Garnish with sliced fresh vegetables.
Предложите салат своим гостям сразу после приготовления в качестве холодной закуски. Подавайте порционно в белой тарелке, это выгодно подчеркнет яркий цвет ингредиентов. Украсьте ломтиками свежих овощей.