If you purchased a fish carcass, clean it from scales, remove the entrails, and wash thoroughly with cold water. Peel the onion and wash with cold water.
Если вы приобрели тушку рыбы, почистите ее от чешуи, удалите внутренности, тщательно помойте холодной водой. Лук почистите, помойте холодной водой.
Place a pan of water on gas, bring the water to a boil, add salt. Place pasta in boiling water. Bring to a boil again, reduce heat and simmer until tender. Check the cooking time on the packaging.
Поставьте кастрюлю с водой на газ, доведите до кипения воду, посолите. Выложите в кипящую воду макароны. Снова доведите до кипения, убавьте огонь и варите до готовности. Время варки уточните на упаковке.
Cut the prepared onion into small cubes. Place the frying pan on the fire and heat it well. Add the onion and fry until transparent. Finely chop the garlic and add to the pan. Fry until a specific smell of fried garlic appears.
Подготовленный лук порежьте мелкими кубиками. Поместите сковороду на огонь и хорошо разогрейте. Выложите лук, обжарьте его до прозрачности. Мелко порежьте чеснок и добавьте в сковороду. Обжарьте до появления специфического запаха жареного чеснока.
Cut the prepared fish into medium-sized cubes, up to two centimeters. Place in a frying pan, add cream. Stir and simmer over high heat to evaporate the moisture. Chop the parsley and add at the very end of cooking.
Подготовленную рыбу порежьте кубиками среднего размера, до двух сантиметров. Поместите в сковороду, добавьте сливки. Перемешайте и протушите на сильном огне, чтобы выпарилась влага. Порежьте петрушку и добавьте в самом конце готовки.
Drain the cooked pasta. Combine them with the contents of the pan and simmer everything together for another minute. Taste and adjust if necessary by adding salt and pepper.
Слейте воду с готовых макарон. Соедините их с содержимым сковороды и протушите все вместе еще минуту. Попробуйте и при необходимости доведите до вкуса, добавив соль и перец.
Serve pasta with salmon hot as a second course. When serving in portions, place on a plate and garnish with parsley.
Подавайте макароны с семгой в горячем виде в качестве второго блюда. При порционной подаче выложите в тарелку, украсьте зеленью петрушки.