Wash the onions under running water and dry well on a paper towel.
Помойте лук под проточной водой и хорошо обсушите на бумажном полотенце.
Finely chop the onion and sausage, grate the cheese on a fine grater, take a deep plate and place all the ingredients for the filling into it. Break the egg there and mix well until smooth.
Нарежьте мелко лук и сосиску, натрите на мелкой терке сыр, возьмите глубокую тарелку и переложите в нее все ингредиенты для начинки. Разбейте туда же яйцо и хорошо перемешайте до однородной консистенции.
Heat a frying pan, pour vegetable oil onto it. Spread the filling onto the bread in an even layer and place the pieces in the frying pan, cover with a lid and fry until tender, this will take no more than 5 minutes.
Разогрейте сковороду, вылейте на нее растительное масло. Намажьте на хлеб равномерным слоем начинку и выложите кусочки на сковороду, накройте крышкой и жарьте до готовности, это займет не больше 5 минут.
Serve the finished dish on a small flat plate, garnished with fresh herb leaves, such as parsley.
Подавайте готовое блюдо на плоской небольшой тарелке, украсив листиками свежей зелени, например петрушки.