Take a small saucepan and put the eggs in it, fill it with cold water and boil until hard. Wash and peel the onion.
Возьмите небольшую кастрюлю и положите в нее яйца, залейте холодной водой и сварите в крутую. Лук помойте и почистите от шелухи.
Drain the canning jar and mash the contents with a fork. Finely chop the onion, add it to the fish, grate the boiled eggs, season with mayonnaise and mix.
Слейте воду из консервной банки и разомните содержимое вилкой. Нарежьте мелко репчатый лук, добавьте его к рыбе, натрите на терке вареные яйца, заправьте майонезом и перемешайте.
Cut the loaf into equal thin pieces. Cover a baking sheet with parchment paper, place the bread and filling on it. Grate the cheese on a medium grater and sprinkle it on the sandwiches. Bake them in the oven until the top is melted.
Нарежьте батон на одинаковые тонкие кусочки. Застелите противень пергаментной бумагой, выложите хлеб, на него начинку. Натрите сыр на терке среднего размера и посыпьте им бутерброды. Запекайте их в духовке пока верхняя часть не расплавится.
Sell the finished dish hot on a beautiful plate, garnished with sliced fresh vegetables.
Готовое блюдо продавайте горячим на красивой тарелке, украсив нарезкой из свежих овощей.