Wash the tomatoes, dill and lettuce under running water and place them on a paper towel until completely dry.
Помойте под проточной водой помидоры, укроп и салат и выложите их на бумажное полотенце до полного высыхания.
Finely chop the greens and pass the garlic through a special press. Add the mixture of herbs and garlic to the cheese and mix well until smooth.
Нарубите мелко зелень, а чеснок пропустите через специальный пресс. Добавьте массу из зелени и чеснока в сыр и хорошо перемешайте до однородной консистенции.
Cut the tomatoes and sausage into thin, neat slices. Spread the cheese on the bread and add the filling, garnishing with small pieces of lettuce.
Нарежьте помидоры и колбасу на тонкие аккуратные ломтики. Намажьте сыр на хлебцы и выложите начинку, украсив небольшими кусочками листьев салата.
Serve the loaves of bread on a nice, neutral-colored plate to highlight their pops of color. You can also decorate it with tomatoes or leftover lettuce leaves.
Подавайте хлебцы на красивой нейтральной по цвету тарелке, чтобы подчеркнуть их яркость. А также можно украсить ее помидорами или остатками листьев салата.