Prepare the pork by making slits in the meat and inserting the garlic cloves. Rub the outside with salt and spices and leave to marinate for 15-20 minutes at room temperature.
Подготовьте свинину, сделайте в мясе надрезы и вставьте туда пластинки чеснока. Натрите снаружи солью и специями и оставьте мариноваться на минут 15-20 при комнатной температуре.
Preheat the oven to 180°C, place a bay leaf on the bottom of the pan, then the meat and bake for about 30-40 minutes. The time depends on the thickness of the piece, check it for softness; if the fork goes in easily, then you can take it out.
Разогрейте духовку до 180 °C, выложите на на дно формы лавровый лист, затем мясо и запекайте примерно 30-40 минут. Время зависит от толщины куска, проверьте его на мягкость, если вилка входит легко, значит можно доставать.
To prepare the sauce, combine water and milk in a saucepan, bring to a boil, but do not boil. Cut the sausage into thin strips and add to the sauce. Take a small amount of milk into a cup and dilute flour and salt in it, stir until smooth, pour back into the pan and bring to a boil, stirring constantly. At the end, add sour cream, nutmeg and stir.
Для приготовления соуса смешайте в кастрюле воду и молоко, доведите до кипения, но не кипятите. Нарежьте колбасу тонкой соломкой и добавьте в соус. Наберите в чашку небольшое количество молока и разведите в нем муку и соль, перемешайте до однородности, влейте обратно в кастрюлю и постоянно помешивая доведите до кипения. В конце добавьте сметану, мускатный орех и перемешайте.
Cut the finished pork and bread into thin slices, brush the bread with the resulting sausage sauce and arrange the thin pieces of pork beautifully.
Порежьте готовую свинину и хлеб на тонкие ломтики, смажьте хлеб получившимся соусом с колбасой и красиво выложите тонкие кусочки свинины.
Serve the dish on a bright small plate, garnished with slices of juicy sweet pepper, this will add more interest to the fresh taste.
Подавайте блюдо на яркой небольшой тарелке, украсив ломтиками сочного сладкого перца, это сделает вкус свежее интересней.