Wash and peel the onions and carrots, rinse the chicken fillet under running water and dry on a paper towel. Rinse and dry the greens.
Помойте и почистите лук и морковь, сполосните под проточной водой куриное филе и обсушите на бумажном полотенце. Промойте и высушите зелень.
Prepare the baguette, make a longitudinal cut and remove the crumb. Cut the chicken fillet and onion into small cubes, and grate the carrots on a coarse grater.
Подготовьте багет, сделайте продольный разрез и извлеките мякиш. Куриное филе и лук нарежьте небольшими кубиками, а морковь натрите на крупной терке.
Heat a frying pan and fry the chicken in a small amount of sunflower oil; when it is browned, add onions and carrots to it and fry everything together until cooked.
Разогрейте сковороду и обжарьте по небольшом количестве подсолнечного масла курицу, когда она подрумянится, добавьте к ней лук и морковь и обжаривайте все вместе до готовности.
Prepare the filling by grinding the roasted meat, grating the cheese on a coarse grater, crumbling a few sprigs of parsley, salt and pepper and mix well.
Подготовьте начинку, для этого измельчите мясную поджарку, натрите на крупной терке сыр, покрошите несколько веточек петрушки, посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Place the chicken and cheese mixture into the bread and spread evenly over the bottom of the boat. Whisk the yogurt with the quail egg and pour into the bread, cut the tomatoes into rings and place on top of the filling, then break two chicken eggs. Preheat the oven to 180°C and bake the resulting sandwich for about 20-30 minutes.
Уложите в хлеб смесь из курицы и сыра и равномерно распределите по дну "лодочки". Взбейте йогурт с перепелиным яйцом и вылейте в хлеб, нарежьте кольцами помидоры и выложите поверх начинки, далее разбейте два куриных яйца. Разогрейте духовку до 180 °C и запекайте получившейся бутерброд примерно 20-30 минут.
Serve the baguette cut into two pieces, garnished with a few sprigs of fresh herbs, such as parsley.
Подавайте багет разрезанным на две части, украсив несколькими веточками свежей зелени, например петрушки.