Rinse the greens in advance under running water and dry them on a paper towel.
Промойте заранее под проточной водой зелень и обсушите ее на бумажном полотенце.
Cut off the top of the bun and scrape out the crumb inside from the bottom. It should be an edible pot.
Срежьте с булочки верхушку и вычистите нижнюю часть от мякиша внутри. Должен получиться съедобный горшочек.
Place bacon slices in a circle inside, two pieces for each. Break a chicken egg into the middle.
Уложите по кругу внутрь ломтики бекона, по две штуки на каждую. Разбейте в середину по куриному яйцу.
Season with salt and pepper. Chop the greens and grate the cheese on a coarse grater. Place the herbs on top of the egg and then the grated cheese. Cover with a lid and bake in an oven preheated to 180°C for about 10 minutes.
Посолите и поперчите. Измельчите зелень и натрите сыр на крупной терке. Выложите поверх яйца зелень, а затем натертый сыр. Накройте крышечкой и запекайте в разогретой до 180°C духовке около 10 минут.
Serve the fancy sandwiches on small plates, garnished with fresh herbs for brightness and flavor.
Подавайте необычные бутерброды на небольших тарелочках, украсив свежей зеленью для яркости и вкуса.