Wash the cucumber with cold running water and place on a paper towel.
Огурец помойте холодной проточной водой и поместите на бумажное полотенце.
Cut the loaf into slices of medium thickness, the optimal cutting thickness is up to 2 cm. Place in a heated dry frying pan and dry for a few minutes on each side. The bread should be crispy on the surface but still soft on the inside.
Батон порежьте на ломтики средней толщины, оптимальная толщина нарезки – до 2 см. Поместите на разогретую сухую сковороду и подсушите по несколько минут с каждой стороны. Хлеб должен стать хрустящим на поверхности, но остаться мягким внутри.
Peel the cucumber and cut into medium-thick slices. Spread the dried bread with curd cheese in a one-centimeter layer. Place cucumber slices on top. Using a sharp knife, cut the salted trout fillet into thin slices along the muscle fibers. Place them on top of the cucumber.
Огурец почистите от кожицы, порежьте кружочками средней толщины. Подсушенный хлеб намажьте творожным сыром, слоем в один сантиметр. Сверху уложите кружочки огурца. Филе соленой форели острым ножом порежьте тонкими ломтиками вдоль мышечных волокон. Выложите их поверх огурца.
Serve the trout sandwich immediately after preparation as a cold appetizer. When serving portioned, place the sandwiches on a dessert plate, garnish with slices of fresh vegetables and a sprig of parsley.
Подавайте бутерброд с форелью сразу после приготовления в качестве холодной закуски. При порционной подаче выложите бутерброды в десертную тарелку, украсьте ломтиками свежих овощей, веточкой петрушки.