Wash the dill greens with cold running water and place on a paper towel to dry.
Зелень укропа помойте холодной проточной водой и поместите на бумажное полотенце, чтобы она просохла.
Cut the loaf into pieces of medium thickness, the optimal cutting thickness is 2 cm. Using a special mold or glass, make a round piece from each piece, which will be the basis of the sandwiches. Place the bread circles on a baking sheet covered with parchment. Place them in an oven preheated to 180°C and dry for 5-7 minutes. Leave at room temperature to cool.
Батон порежьте на кусочки средней толщины, оптимальная толщина нарезки – 2 см. Из каждого кусочка с помощью специальной формы или стакана сделайте кругляшок, который будет основой бутербродов. Выложите хлебные кружочки на противень, покрытый пергаментом. Отправьте их в разогретую до 180°С духовку, подсушите в течение 5-7 мин. Оставьте при комнатной температуре, чтобы они остыли.
Finely chop the prepared dill and mix with cream cheese. Spread the cooled toast with this curd mixture. Layer thickness is 1 centimeter. Using a sharp knife, cut the salmon into thin slices and roll into a rose shape. Place on top of the curd mixture. Garnish with a sprig of fresh dill.
Подготовленный укроп мелко порубите и смешайте со сливочным сыром. Охлажденные тосты намажьте этой творожной массой. Толщина слоя – 1 сантиметр. Семгу острым ножом нарежьте тонкими пластинами, сверните в виде розочки. Выложите поверх творожной массы. Украсьте веточкой свежего укропа.
Serve the salmon sandwich immediately after preparation as a cold appetizer. When serving portioned, place the sandwich on a dessert plate and garnish with a sprig of parsley.
Подавайте бутерброд с семгой сразу после приготовления в качестве холодной закуски. При порционной подаче выложите бутерброд в десертную тарелку, украсьте веточкой петрушки.