Cut off the crust of the bread from the side that will be in the center of the cake, so the cakes will be thinner, neater and soaked better. Open the can of fish and drain the excess liquid.
Срежьте корку у хлеба с той стороны, которая будет в центре торта, так коржи будут тоньше, аккуратнее и пропитаются лучше. Откройте банку с рыбой и слейте из нее лишнюю жидкость.
Place the prepared bread in the shape of a circle on a flat plate. Mash the canned tuna with a fork and mix with a quarter of the cream cheese until smooth. Coat the first cake layer with the resulting mixture.
Выложите на плоскую тарелку подготовленный хлеб в форме круга. Разомните консервированного тунца вилкой и смешайте с четвертью творожного сыра до однородной консистенции. Промажьте первый корж получившейся массой.
Place another layer of bread, finely chop the parsley, mix with the remaining cheese and brush the second layer with half the mixture. Cut off the uneven edges of the salmon, chop them into cubes and place the pieces on the cheese. Leave the thickest and fleshiest part to decorate the top layer.
Выложите еще один слой хлеба, мелко накрошите петрушку, перемешайте с оставшимся сыром и смажьте половиной массы второй корж. Срежьте с семги неровные края, измельчите их кубиком и выложите кусочки на сыр. Самую толстую и мясистую часть оставьте для украшения верхнего слоя.
Place the third layer, brush it with the remaining cheese, and decorate with beautiful pieces of salmon. Cut the cucumber into half rings, sweet pepper into strips, and cut off the top of the tomato and decorate the top of the cake with vegetables. The final touch is the olives, drain them and place on top. Let the holiday sandwich soak in the refrigerator for about an hour.
Выложите третий слой, смажьте его оставшимся сыром, украсьте красивыми кусочками семги. Нарежьте огурец полукольцами, сладкий перец соломкой, а с томата срежьте верхушку и декорируйте овощами верх торта. Последний штрих - это маслины, слейте с них воду и выложите сверху. Дайте праздничному бутерброду пропитаться в холодильнике около часа.
To serve, cut the dish into triangles like a cake, place on small plates and garnish with fresh herbs for extra flavor.
Для подачи разрежьте блюдо как торт на треугольники, выложите на небольшие тарелки и украсьте свежей зеленью для дополнительного аромата.