Wash the eggs under running water.
Яйца помойте проточной водой.
Cut the ham into medium-sized cubes, up to 2 centimeters. Cut the cheese into cubes of the same size. Break the eggs, place in a blender bowl and beat well. Add salt and pepper.
Ветчину порежьте кубиками среднего размера, до 2 сантиметров. Сыр порежьте кубиками такого же размера. Яйца разбейте, поместите в чашу блендера и хорошо взбейте. Добавьте соль и перец.
Cut off the tops of the buns and remove the crumb. Place prepared ham and cheese in the middle of the bun. Pour over the prepared egg mixture. Cover with the top like a lid.
У булочек срежьте верхушку, удалите мякиш. Выложите в середину булочки подготовленную ветчину и сыр. Залейте подготовленной яичной смесью. Накройте верхушкой, как крышкой.
Place the stuffed buns on a baking sheet and place in an oven preheated to 180°C, bake at this temperature for 15 minutes.
Фаршированные булочки переложите на противень и поместите в разогретую до180°С духовку, запекайте при этой температуре в течение 15 минут.
Serve the ham stuffed buns immediately after cooking as a hot appetizer or main course. When serving in portions, place on a leaf of fresh lettuce and garnish with cherry tomatoes.
Подавайте булочки, фаршированные ветчиной сразу после приготовления, как горячую закуску или основное блюдо. При порционной подаче выложите на лист свежего салата, украсьте помидорами черри.