Sift the flour, it will become homogeneous and airy. Baked goods made from sifted flour will be more fluffy. Grate the cheese on a coarse grater.
Муку просейте, она станет однородной и воздушной. Выпечка из просеянной муки получится более пышной. Сыр натрите на крупной терке.
Pour one and a half glasses of water into a saucepan, put it on the fire, add butter, melt it over medium heat, add salt. Then add flour, stirring constantly. Remove from heat and knead until the dough has cooled to 60°C.
В кастрюлю налейте полтора стакана воды, поставьте ее на огонь, добавьте сливочное масло, на среднем огне растопите его, посолите. Затем добавьте муку, постоянно помешивая. Снимите с огня, вымесите, пока тесто не остынет до 60°С.
Add eggs one at a time, knead the dough thoroughly after each egg. Add rosemary to the coarsely grated cheese and mix thoroughly. Add cheese to the dough, leave about thirty grams for decoration.
Добавьте яйца по одному, тщательно вымесите тесто после каждого яйца. К натертому на крупной терке сыру добавьте розмарин и тщательно перемешайте. Добавьте сыр в тесто, грамм тридцать оставьте на украшение.
Place the baking sheet in an oven preheated to 220°C and bake at this temperature for 10 minutes. Then reduce the temperature to 180°C and bake for another 10 minutes.
Поместите противень в разогретую до 220°С духовку и выпекайте при этой температуре в течение 10 минут. Затем уменьшите температуру до 180°С и выпекайте еще 10 минут.
Serve the cheese buns hot as an appetizer. When serving portionwise, place on a leaf of Chinese cabbage and garnish with slices of bell pepper.
Подавайте сырные булочки в горячем виде, в качестве закуски. При порционной подаче выложите на лист пекинской капусты, украсьте ломтиками болгарского перца.