Wash the egg with warm water and dry with a napkin. Break it, separate the yolk from the white.
Яйцо помойте теплой водой, обсушите салфеткой. Разбейте, желток отделите от белка.
Roll out the finished dough into a layer one centimeter thick. Divide it into strips. The number of strips corresponds to the number of sausages. The size of the stripes corresponds to their size. Wrap the sausages in the dough.
Раскатайте готовое тесто в пласт толщиной один сантиметр. Разделите его на полоски. Количество полосок соответствует количеству сосисок. Размер полосок соответствует их размеру. Заверните сосиски в тесто.
Divide each sausage in the dough into 7 parts. Cut one part completely, cut the rest, but not all the way. Roll the sausage with the cuts into a flower, placing the cut part in the middle.
Разделите каждую сосиску в тесте на 7 частей. Одну часть отрежьте полностью, остальные надрежьте, но не до конца. Сверните сосиску с разрезами в цветок, отрезанную часть поместите посередине.
Place the prepared sausages in a baking pan lined with parchment paper. Beat the white and yolk separately. Brush the center with yolk and the petals with egg white. Sprinkle with sesame seeds. Place in an oven preheated to 180°C and bake at this temperature for 30 minutes.
Поместите готовые сосиски в форму, застеленную пергаментом для запекания. Взбейте отдельно белок и желток. Желтком смажьте середину, белком – лепестки. Посыпьте семенами кунжута. Поместите в разогретую до 180°С духовку и выпекайте при этой температуре в течение 30 мин.
Serve the sausage rolls hot or chilled as an appetizer. When serving in portions, place on a dessert plate and serve with mushroom sauce.
Подавайте булочки с сосиской в горячем или охлажденном виде в качестве закуски. При порционной подаче выложите на десертную тарелку, подайте с грибным соусом.