Prepare all the necessary ingredients. Peel the onion and garlic and chop finely. Wash the greens, dry and finely chop.
Подготовьте все необходимые ингредиенты. Лук и чеснок очистите и мелко нарежьте. Зелень промойте, обсушите и мелко нарубите.
Heat a frying pan, add olive oil, fry the onion and garlic until soft. Then add the peeled shrimp to the pan, add salt and season to taste.
Разогрейте сковороду, налейте оливковое масло, обжарьте лук и чеснок до мягкости. Затем добавьте на сковороду очищенные креветки, посолите и приправьте их по вкусу.
Add chopped herbs and cream, bring to a boil, cover and remove from heat. Add fettuccine to salted water and cook until tender, about 10 minutes. Add the finished pasta to the pan and stir.
Добавьте рубленую зелень и влейте сливки, доведите до кипения, накройте крышкой и снимите с огня. В подсоленную воду добавьте фетучини и варите до готовности около 10 минут. Готовую пасту добавьте в сковороду и перемешайте.
Place fettuccine with shrimp in serving bowls, sprinkle with grated Parmesan and finely chopped herbs.
Выложите фетучини с креветками в порционные тарелки, посыпьте тертым пармезаном и мелко рубленой зеленью.