Thaw the seafood, pour salted boiling water over it and leave to cool. Boil and peel the eggs. Wash the greens.
Разморозьте морепродукты, залейте их подсоленным кипятком и оставьте остывать. Отварите и очистите яйца. Помойте зелень.
Cut the champignons, pineapples and crab sticks into small cubes. Squid - thin strips. Clean the shrimp.
Нарежьте шампиньоны, ананасы и крабовые палочки небольшим кубиком. Кальмары – тонкими полосками. Креветки очистите.
Dice the eggs. Chop green onions into rings. Combine all ingredients, add mayonnaise, add salt if necessary and mix.
Нарежьте кубиком яйца. Нашинкуйте кольцами зеленый лук. Соедините все ингредиенты, положите майонез, по надобности посолите и перемешайте.
Place the salad in a dish or salad bowl. Garnish with parsley and olives. Crush with green onions. Add red caviar.
Выложите салат в блюдо или салатник. Украсьте зеленью петрушки, маслинами. Притрусите зеленым луком. Выложите красную икру.