Boil the eggs in salted water to make them easier to peel. Peel, wash and cut the onion into half rings.
Отварите яйца в подсоленной воде, так они легче будут чиститься. Очистите, промойте и нарежьте полукольцами лук.
Chop the crab sticks as desired, open the can of corn and drain the liquid. Place the chips in a salad bowl, add chopped onions, eggs, crab sticks and corn.
Крабовые палочки нарежьте произвольно, откройте банку кукурузы и слейте жидкость. Чипсы насыпьте в салатницу, добавьте нарезанные лук, яйца, крабовые палочки и кукурузу.
Add mayonnaise, salt and pepper to taste, mix everything well. Place the salad in the refrigerator for 30 minutes.
Добавьте по вкусу майонез, соль и перец, все хорошо перемешайте. Поставьте салат в холодильник на 30 минут.
Serve the salad on a beautiful plate, garnish with chips and a sprig of herbs. Cut the brown bread into slices.
Подавайте салат, выложив на красивое блюдо, украсьте чипсами и веточкой зелени. Нарежьте ломтиками серый хлеб.