Rinse the pork under water and cut into thin strips. Melt the butter in a frying pan, add the meat, fry until golden brown for 10 minutes.
Свинину промойте под водой и нарежьте тонкими полосками. Сливочное масло растопите на сковороде, и добавьте мясо, жарьте до золотистого цвета 10 минут.
Transfer the fried meat to another bowl. Cut the onion into slices and fry in butter, where the meat was fried. Pass the prepared tomatoes through a meat grinder or grind in a blender until pureed.
Обжаренное мясо переложите в другую посуду. Нарежьте лук дольками и обжарьте на сливочном масле ,где жарилось мясо. Подготовленные томаты пропустите через мясорубку или измельчить блендером до состояния пюре.
Place the meat and onions in a cauldron and pour in the tomato. Stir and simmer over low heat. Cook until the tomato has completely evaporated. Cut the potatoes into slices and fry in the remaining butter until half cooked.
Переложите мясо, лук в казан и залейте томатом. Перемешайте и томите на минимальном огне. Готовьте до полного испарения томата. Картофель нарежьте дольками и обжарьте на оставшемся сливочном масле до полуготовности.
Cut the pickled cucumbers into slices and add to the cauldron with the meat. Add golden potatoes and simmer for another 20 minutes with the lid closed.
Маринованные огурцы нарежьте дольками и отправьте в казан к мясу. Добавьте золотистую картошку и тушите ещ е 20 минут под закрытой крышкой.
Serve the basics in serving bowls and sprinkle with fresh herbs. Slice fresh bread.
Подавайте азу, выложив в порционные тарелки, присыпьте свежей зеленью. Нарежьте ломтиками свежий хлеб.