Wash and dry the pork. Peel and wash the potatoes and onions. Prepare herbs and spices.
Свинину помойте и обсушите. Картофель и лук очистите и помойте. Приготовьте травы и специи.
Cut the meat into small pieces (25-30 mm) and fry in a frying pan in two steps. Transfer to a stewing dish.
Нарежьте мясо небольшими кусочками (25-30 мм) и пожарьте на сковороде в два приема. Переложите в посуду для тушения.
In a frying pan from the meat, fry onion half rings for 4-5 minutes. Transfer them to the meat, add salt and pepper, sprinkle with suneli hops or other herbs.
В сковороде от мяса, обжарьте 4-5 минут полукольца лука. Переложите их к мясу, добавьте соль и перец, посыпьте хмели-сунели или другими травами.
Add oil to the pan and then add the chopped potatoes. Fry it for 12-14 minutes until almost done, add salt at the end. Send it to the meat and onions.
Добавьте в сковороду масло, а затем - нарезанный картофель. Жарьте его 12-14 минут почти до готовности, в конце посолите. Отправьте его к мясу и луку.
Add chopped cucumbers to the meat, onions and potatoes. Dilute tomato paste and ketchup with two glasses of water, add sugar and a little salt and pour into meat and vegetables. After boiling, simmer for 8-10 minutes, covered, over low heat. Add chopped herbs, turn off and let sit for 10 minutes.
Добавьте к мясу, луку и картофелю нарезанные огурцы. Разведите двумя стаканами воды томатную пасту и кетчуп, добавьте сахар и немного соли и влейте в мясо и овощи. После закипания тушите 8-10 минут под крышкой на небольшом огне. Всыпьте рубленую зелень, выключите и дайте настояться 10 минут.
Divide the basics among plates. Crush with chopped herbs. Serve bread and vegetables to your liking.
Разложите азу по тарелкам. Притрусите нарезанной зеленью. Подайте хлеб и овощи по вашему вкусу.